Even voorstellen

Welkom op de website van Caroline van der Vecht Fotografie. Hier vind je een uitgebreide fotocollectie van voornamelijk paarden(sport)foto’s, dieren- en macrofotografie. Van portretten tot een compleet wedstrijdverslag, van dressuur tot eventing, maar ook speciale evenementen zoals shows, slipjachten en polo. Daarnaast ben ik regelmatig in de natuur of in een fotografiehut te vinden.

Veel paardensport

Met enige regelmaat maak ik professionele foto’s op diverse wedstrijden en evenementen. Op mijn website kun je hiervan voorbeelden zien. De ervaring leert dat zowel deelnemers als organisatie mijn foto’s zeer op prijs stellen. Deelnemers hebben een leuk aandenken in de vorm van mooie actiefoto’s, terwijl de organisatie haar wedstrijd professioneel in beeld gebracht ziet.

Organiseer je een evenement en lijkt het je leuk om je wedstrijd haarscherp in beeld te laten brengen door een enthousiaste en professionele fotografe? Laat het dan weten! Uiteraard kun je ook privé of als groep vragen om op locatie een fotoreportage van je paard(en) te laten maken, zowel portretten als actiefoto’s.

Maar ook

Niet alleen paarden verschijnen voor mijn lens. Ook landschappen of juist macrofotografie hebben mijn interesse. Ik volg regelmatig workshops om weer nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van reportages aan huis, wedstrijdfotografie, tarieven en andere fotografische activiteiten, laat dan je gegevens achter via het contactformulier